noelle clinique

Rejuvenare vaginala

Sa Vorbim Deschis despre Rejuvenare Vaginala

Rejuvenarea vaginala este un termen extins pentru tratamentele corective vaginale. Aceste proceduri pot fi efectuate din motive cosmetice sau pentru a rezolva probleme legate de varsta, cum ar fi lipsa de „etanseitate” vaginala si incontinenta urinara. Tratamentele moderne ofera o optiune nechirurgicala pentru rejuvenare vaginala.

Rejuvenarea vaginala poate face ca vaginul unei femei sa fie lubrifiat, cu o probabilitate mai mica de incontinenta urinara la efort. Deoarece vaginul ei este lubrifiat si mai strans, actul sexual nu va fi la fel de dureros si se poate obtine o mai mare satisfactie. O femeie ar putea opta pentru rejuvenare vaginala si in scopuri cosmetice. Aspectul labiilor poate fi imbunatatit, ceea ce va spori increderea in sine a femeii.

Experti Certificati

Echipa noastra este pregatita pentru toate procedurile care se executa in clinica, participand frecvent la cursuri de specializare si la seminarii, workshopuri, congrese din domeniu

Suport Integrat

Oferim servicii medicale integrate si, pe langa un act medical responsabil si ireprosabil, suntem alaturi de pacientii nostri pentru un suport emotional adecvat si pentru consiliere in fiecare etapa de tratament

Alexandru Carauleanu

Coordonator | Medic primar Obstetrica-Ginecologie

Suntem pregatiti sa rezolvam orice problema

Numarul persoanelor care urmeaza un tratament estetic vaginal creste anual. Suntem mai preocupati de imaginea noastra ca oricand, iar tratamentele sunt disponibile pe scara larga. Multi dintre noi doresc sa arate tineri cat mai mult timp posibil, iar tratamentele pot ajuta la atingerea acestui obiectiv. Aspectele care tin de sanatate sunt si ele extrem de importante.

Echipa noastra

Juliette Bergeron
Psychologist
Brandon Nelson
Psychologist
Julie Reynolds
Psychologist

Esti aproape de solutia pe care o asteptai

Numarul persoanelor care urmeaza un tratament estetic facial creste anual. Suntem mai preocupati de imaginea noastra ca oricand, iar tratamentele sunt disponibile pe scara larga. Multi dintre noi doresc sa arate tineri cat mai mult timp posibil, iar tratamentele anti-imbatranire pot ajuta la atingerea acestui obiectiv.

Ce cred Pacientele care au beneficiat de serviciile noastre

Cu o experienta indelungata, departamentul nostru de ginecologie combina metodele traditionale de vindecare cu cele mai noi metode de tratament pentru a va asigura o ingrijire completa pentru un comfort si incredere sporita in dumneavoastra.

Ioana P. Arhitect

Am stiut ca am ales corect pentru ca ii stiam de mai multa vreme. Ce m-a surprins a fost rezultatul.

M.S. CEO

Nu am vrut sa recunosc ca am nevoie de laser si acum tot ce regret e ca nu am facut-o mai devreme.

Adriana Marin Manager

Albirea genitala m-a ajutat sa depasesc un complex pe care il aveam de multa vreme. Merita!

Yarina S. Antreprenor

Ar trebui sa stim mai multe despre cum ne ajuta rejuvenarea vaginala, sa nu mai fie tabu.