noelle clinique

Servicii

Ce iti oferim

Cu o experienta indelungata, departamentul nostru de ginecologie combina metodele traditionale de vindecare cu cele mai noi metode de tratament pentru a va asigura o ingrijire completa pentru un comfort si incredere sporita in dumneavoastra.

Rejuvenare Vaginala

Consultatie de specialitate pentru rejuvenare vaginala, labioplastie, incontinenta urinara, laser, PRP, botox

Tratament Laser Vaginal

Tratamentul atrofiei vaginale in contextul menopauzei si imbunatatirea vietii intime: contact sexual, sensibilitate

Rejuvenare vaginala laser

Intern si extern, imbunatatire contact sexual, sensibilitate si atrofie vaginala, imbunatatire aspect exterior labii

PRP vaginal Terapia Vampir

Injectare cicatrici dupa nastere - epiziotomie/cezariana; punctul G si clitoris pentru imbunatatire orgasm; solutie pentru atrofie vaginala usoara

Rejuvenare cu Acid Hialuronic

Utilizata pentru injectarea labiilor mari - umplere si volumizare, precum si pentru si pentru hidratarea interna a mucoasei vaginale

Rejuvenare cu Botox Genital

Un tratament recomandat in special pentru situatiile in care ne confruntam cu durere vaginala, de exemplu, in timpul actului sexual

Strâmtarea vaginului
0 +

Ani de Experienta

0 +

Paciente Fericite

0 +

Personal medical

0 +

Interventii anual

tratament laser

Intrebari frecvente

Ginecologia estetica este inca un  domeniu la inceput de drum in Romania, asa ca sunt multe intrebarile la care trebuie sa raspundem. Iata aici cateva dintre ele. Pentru mai multe raspunsuri, te asteptam in sectiunea FAQ.

Dupa tratamentul cu 3 sedinte rezultatele pot dura cel putin un an, in functie de severitatea atrofiei, varsta pacientului si stilul de viata (dieta, fumat si asa mai departe). Dupa un an, medicul ginecolog va poate sugera cate sedinte trebuie efectuate din nou.

“Monalisa Touch®” este primul laser CO2 din lume, recunoscut international de comunitatea stiintifica prin multiple studii clinice, care confirma rezultate foarte bune in tratamentele de rejuvenare vaginala.

Tratamentul MonaLisa Touch se efectueaza utilizand aplicatorul special HI Scan, care asigura o stimulare laser la 360° a mucoasei vaginale. Diferite tipuri de sonde garanteaza o adaptabilitate maxima a pacientului. Un tratament simplu, doar de cateva minute, fara durere si fara efecte secundare, ce are consecinte pozitive asupra calitatii vietii si a relatiei de cuplu. Este o metoda revolutionara pentru restabilirea țesutului vaginal la nivelurile premenopauzale. Monalisa Touch stimuleaza organismul sa se vindece singur!

Relaxarea vaginala, care poate aparea in urma nasterii si/sau imbatranirii la femei, poate provoca multe efecte secundare. Multe femei raporteaza scaderea senzatiei sexuale dupa nastere, desi intinerirea vaginala inseamna mult mai mult decat sex. Am auzit de femei carora le-au cazut tampoanele, au auzit sunete „popping” in timp ce mergeau sau nu si-au putut retine vezica urinara cand stranutau.

Relaxarea vaginala poate duce, de asemenea, la scaderea senzatiei sexuale pentru femei. Intinerirea vaginala ajuta la strangerea vaginului, ceea ce va poate afecta direct viata sexuala. De fapt, etanseitatea vaginala este una dintre cele mai bune modalitati de a creste frecarea si de a ajuta sexul sa se simta din nou bine pentru tine.

Majoritatea femeilor raporteaza un usor disconfort localizat in urma tratamentului cu laser si in primele zile dupa sedinta. Multi au raportat ca si-au reluat rutina normala dupa una pana la trei zile. In timpul perioadei de vindecare, se poate recomanda evitarea ridicarii greutatilor sau a anumitor activitati, cum ar fi o baie fierbinte sau exercitii fizice. Medicul dumneavoastra va va oferi indicatii specifice pentru o recuperare rapida.

Esti aproape de solutia pe care o asteptai

Numarul persoanelor care urmeaza un tratament estetic facial creste anual. Suntem mai preocupati de imaginea noastra ca oricand, iar tratamentele sunt disponibile pe scara larga. Multi dintre noi doresc sa arate tineri cat mai mult timp posibil, iar tratamentele anti-imbatranire pot ajuta la atingerea acestui obiectiv.