noelle clinique

Albirea zonei genitale: efect intens corector cu rezultate vizibile rapid

albire intima

Procesul de imbatranire a zonei genitale determina o pierdere a fibrelor de colagen si elastina din piele, dar si o hiperpigmentare locala. Este motivul pentru care multe paciente sunt nemultumite de aspect si solicita albirea zonei genitale. Discutam despre solutii si efecte in acest material.

Cauze pentru hiperpigmentarea locala

Factorii externi precum iritatia locala produsa de substante chimice, ras cu lama, depilarea cu ceara, respectiv frictiune determina frecvent o hiperpigmentare a pielii din zona intima.

Rasa si etnia reprezinta niste factori favorizanti ai procesului de hiperpigmentare cutanata. Pacientele cu un fototip cutanat de tip IV sau mai mare reprezinta candidatele ideale pentru procedura de albire vaginala, alaturi de cele care au o coloratie neuniforma a pielii din zona intima.

Albirea zonei genitale la Noelle Clinique

In clinica noastra, va propunem o procedura de „albire vaginala”, destinata special urmatoarelor zone intime: genitala, perineala, de pe fata interna a coapselor, respectiv perianala.

hiperpigmentare zona intima

Produsul utilizat de catre noi, Dermamelan Intimate, este conceput ca un tratament dual pentru zonele de hiperpigmentare genitala.

Ingredientele active din Dermamelan actioneaza in trei directii:

  • influenteaza melanogeneza, pentru a diminua hiperpigmentarea cutanata si pentru a preveni reaparitia ei;
  • diminueaza procesele inflamatorii locale;
  • stimuleaza regenerarea cutanata si producerea de fibroblasti, care vor sustine matricea de colagen si elastina din piele.

Avand un efect intens corector, tratamentul se administreaza in doua etape, cu rezultate vizibile rapid.

Etape de tratament pentru albirea zonei genitale

Prima etapa de tratament pentru albirea zonei genitale se va desfasura in cabinetul nostru. Aceasta presupune un peeling cutanat asociat cu o masca ocluziva, care se va mentine pentru 2 ore.

Cea de-a doua etapa se va realiza la domiciliul pacientei si consta in aplicarea unui gel special conceput pentru zona intima, la 48 de ore dupa indepartarea mastii.

albirea zonei genitale

Efectele adverse ale procedurii sunt minime, de scurta durata si constau intr-o senzatie usoara de arsura locala, fenomene de tip inrosire a pielii sau prurit. La o saptamana dupa finalizarea tratamentului, se recomanda o consultatie la medicul specialist ginecolog, in vederea obtinerii unor indicatii specifice.

Daca doriti mai multe detalii despre aceasta procedura, nu ezitati sa stabiliti o programare la unul dintre specialistii nostri. Ne puteti contacta la 0744 517 106.

Tags :
albire intima,efecte adverse albire genitala,hiperpigmentare vaginala,zona intima mai alba
Share This :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afla mai multe detalii