noelle clinique

Beneficiile rejuvenarii vaginale | Proceduri care schimba sau repara anatomia vaginala

imbunatatire viata sexuala

Rejuvenarea vaginala sau „intinerirea vaginala” este un termen care se refera la o gama larga de proceduri care schimba sau repara anatomia vaginala. Acestea au o serie de indicatii estetice, dar si terapeutice. Indelung studiate, beneficiile rejuvenarii vaginale pot fi realizate doar cu ajutorul tehnologiilor de top si cu implicarea unor specialisti pregatiti pentru a realiza procedurile in cauza.

Intinerirea vaginala reprezinta, asadar, un obiectiv atins prin mai multe tehnici si terapii, in functie de indicatia medicala sau de dorinta pacientei. Procedurile imbunatatesc aspectul, precum si functionalitatea partii intime. Intinerirea vaginala poate rectifica mai multe probleme medicale de baza si te poate face sa te simti mai increzatoare si mai feminina.

tratament atrofie vaginala iasi

Este important de retinut ca rezultatele tratamentului difera de la o femeie la alta.

Aspectul cosmetic, printre beneficiile rejuvenarii vaginale

Multe dintre femei cauta o bunastare sexuala mai buna, fie ca o recunosc, fie ca nu. MonaLisa Touch este o procedura nedureroasa, in cabinet. Tehnologia de care dispune aparatul este tot mai populara printre femeile care cauta o sanatate vaginala optima. Aceasta implica utilizarea de fascicule laser pentru a stimula productia de colagen. Colagenul induce un raspuns de vindecare si astfel imbunatateste functionalitatea zonei vaginale.

intinerire vaginala

Procedura este aprobata de FDA si dureaza doar cateva minute. Timpul de recuperare este, de asemenea, minim. Poti citi mai multe despre laserul Monalisa Touch in Rejuvenare vaginala.

Beneficiile Monalisa Touch

Beneficiile cheie ale MonaLisa Touch sunt:

  • raspuns sexual crescut si satisfactie;
  • sigur si de incredere;
  • protejeaza impotriva infectiilor tractului urinar prin cresterea rezistentei vaginale si a nivelului de lubrifiere.
rejuvenare vaginala iasi

Noelle Clinique ofera planuri de tratament personalizate pentru femei de toate varstele. Terapiile noastre de ultima generatie va asigura ca sunteti alaturi de cei mai de incredere profesionisti din domeniul sanatatii pentru femei. Cabinetele sunt amenajate confortabil, pentru a facilita conversatiile intime. Suntem dotati cu tot ce aveti nevoie pentru a va simti ca acasa.

Poti face chiar acum o programare la 0744 517 106Expertii Noelle Clinique iti vor oferi suportul si informatiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta.

Tags :
estetica ginecologica,intinerire vaginala iasi,monalisa touch,rejuvenare vaginala iasi
Share This :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afla mai multe detalii