noelle clinique

Imbunatatirea vietii sexuale cu O-shot, procedura medicala inovativa

viata sexuala dupa nastere

Imbunatatirea vietii sexuale ti-ar putea aduce numeroase beneficii, atat pe plan personal, cat si in cuplu. Daca te afli printre numeroasele femei care si-au pierdut dorinta sexuala si sensibilitatea vaginala, exista acum o solutie si pentru tine. Poti sa ai din nou o viata sexuala implinita. Si asta in ciuda faptului ca, probabil, pana acum ai incercat deja diferite metode pentru a creste lubrifierea in timpul actului sexual, a-ti reduce disconfortul sau chiar pentru a-ti creste intensitatea excitarii sexuale, dar fara rezultat. Lucrurile s-ar putea schimba pentru tine, cu ajutorul unei proceduri medicale inovative. Despre O-shot sau orgasm shot vorbim, pe larg, in acest articol.

O-shot, tratament non-chirurgical

Aplicata cu succes in alte tari, procedura O-shot se bucura de tot mai multa popularitate in randul femeilor. Ea este disponibila acum si celor din Romania. In tara noastra, medici cu experienta ai Noelle Clinique aplica delicat tratamentul non-chirurgical, schimband efectiv viata pacientelor. Si asta in primul rand prin imbunatatirea excitarii sexuale si rejuvenarea vaginala. Poti afla mai multe despre rejuvenarea vaginala din articolul Beneficiile rejuvenarii vaginale | Proceduri care schimba sau repara anatomia vaginala.

Pacientele care au apelat la O-shot au spus ca au orgasme mai puternice si mai frecvente, lubrifiere crescuta in timpul actului sexual, precum si o crestere a dorintei sexuale.

Imbunatatirea vietii sexuale: tratament cu administrarea de plasma proprie

Dincolo de avantaje, iata in ce consta procedura medicala. Mai intai de toate, trebuie sa stii ca intregul proces se desfasoara in cabinet, in cadrul clinicii. Scapi astfel de grija administrarii vreunui tratament suplimentar, acasa.

orgasm mai intens

Procedura medicala presupune administrarea propriei plasme centrifugate, cu o concentratie crescuta de trombocite (PRP), la nivelul punctului G si a introitului vaginal. In functie de efectul dorit, PRP-ul injectat se poate asocia si cu alti compusi. PRP-ul contine o serie de factori de crestere care stimuleaza regenerarea tisulara, activarea celulelor stem locale, precum si formarea de noi vase la nivelul mucoasei vaginale.

Fiind vorba de injectare, poate iti pui intrebarea cat de dureroasa este procedura. Vestea buna este ca efectele asteptate sunt obtinute fara pic durere, dar daca totusi ti-e teama de necunoscut, exista o solutie. Pentru a-ti creste gradul de confort, la cererea ta, medicul iti poate aplica local un gel anestezic. Totul va deveni astfel o experienta relaxanta.

Imbunatatirea vietii sexuale: efectele adverse ale procedurii

Pe de alta parte, trebuie sa stii insa ca este posibil sa te confrunti cu un usor disconfort dupa ce ti s-a aplicat procedura. Majoritatea pacientelor nu prezinta efecte adverse. Cu toate acestea, au existat cazuri rare cand unele femei s-ar confruntat cu o usoara roseata, asociata sau nu cu edem. Aceasta s-a remis dupa cateva zile.

imbunatatire viata sexuala

Daca iei in calcul sa apelezi la O-shot, cu siguranta te intrebi cat timp trebuie sa iti aloci in ziua in care te programezi sa mergi la cabinet. Si de aici vine o veste buna: timpul necesar efectuarii procedurii este de ordinul minutelor.

Imbunatatirea vietii sexuale, dupa prima procedura

In ceea ce priveste efectele obtinute, imbunatatirea vietii sexuale se poate constata chiar dupa prima procedura. In functie de scopul propus, medicul ar putea recomanda insa proceduri repetate, la interval de cateva saptamani. Medicii spun insa ca efectele maxime ale O-shot se constata la aproximativ trei luni de la procedura. De asemenea, rezultatele O-shot sunt variabile de la pacienta la pacienta, iar efectul lor dureaza intre 14 si 18 luni.

cum sa iti cresti dorinta sexuala

Pacientele au spus ca printre efectele pozitive ale imbunatatirii vietii sexuale pe care le-au resimtit se numara:

  • cresterea excitarii sexuale vaginale si clitoridiene;
  • cresterea numarului si a intensitatii orgasmelor penetrative;
  • cresterea lubrefierii in timpul actului sexual;
  • scaderea senzatiei de disconfort/durere in timpul actului sexual;
  • imbunatatire a aspectului vulvar;
  • reducere a simptomatologiei de tip incontinenta urinara, uscaciune sau usturime vaginala.

Daca si tu esti in cautarea unei solutii pentru imbunatatirea vietii intime si a cresterii dorintei sexuale, O-shot poate fi solutia de care ai nevoie. Programeaza-te chiar acum la Noelle Clinique (0744 517 106), iar specialisti cu experienta te vor ajuta sa ai o viata de cuplu asa cum iti doresti.

Tags :
ce este O-shot,cum sa iti imbunatatesti viata sexuala,noelle clinique,proceduri o-shot,rejuvenare vaginala noelle clinique,tratament O-shot
Share This :

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afla mai multe detalii