noelle clinique

Dermatocosmetica regiunii intime I Solutii pentru atrofia si laxitatea vaginala

tratament atrofie vaginala iasi

Oamenii cauta permanent cele mai bune solutii pentru problemele lor de sanatate, ceea ce este absolut firesc. In egala masura, interesul pentru rezolvarea problemelor estetice este si el in continua crestere, iar daca afectiunea are si o componenta de acest tip, cu atat mai mult. Este motivul pentru care se dezvolta conceptul de dermatocosmetica regiunii intime, cu o serie de servicii menite sa redea sanatatea si frumusetea zonei genitale. Unele dintre cele mai cunoscute probleme pentru care se pot gasi solutii sunt atrofia vaginala si laxitatea vaginala.

Vaginul este un muschi elastic. La fel ca oricare muschi, acesta isi poate pierde elasticitatea si forta. Motivele care pot conduce la aceasta situatie sunt multiple, insa ne vom rezuma a le reaminti pe cele mai importante dintre ele: nastere, varsta si modificari hormonale.

intinerire vaginala iasi

De exemplu, nivelurile scazute de estrogen pot provoca atrofie vaginala. Afectiunea provoaca disconfort in timpul actului sexual, urinare frecventa, mancarime, scurgeri vaginale excesive etc. Intinerirea vaginala poate fi un bun tratament pentru atrofia vaginala. Am scris mai multe despre posibile tratamente ale atrofiei vaginale in Asocierea terapiei vampir cu laserul CO2 pentru combaterea atrofiei vaginale.

Laxitatea vaginala, tratata prin intinerire vaginala

Laxitatea vaginala este o afectiune care duce la pierderea etanseitatii in vagin. Sarcina si nasterea vaginala pot duce la traume si intindere, ceea ce poate duce la pierderea etanseitatii vaginale. Laxitatea vaginala este mai probabil sa apara la nasterea mai multor copii, la nasterea unui copil mai mare, la nasterea cu forceps si odata cu procesul de imbatranire.

Simptomele asociate laxitatii vaginala

Simptomele includ pierderea sensibilitatii in timpul actului sexual si scaderea satisfactiei sexuale. Laxitatea vaginala poate duce la un impact negativ asupra functiei sexuale feminine, asupra imaginii corpului si asupra calitatii vietii. Afectiunea este slab diagnosticata si adesea subraportata.

tratament laxitate vaginala iasi

Solutii pentru laxitatea vaginala

Dupa cum spuneam, afectiunea poate aparea dupa o nastere cu forceps, in timpul menopauzei sau odata cu imbatranirea. Pana de curand, vaginoplastia chirurgicala era considerata unica metoda cu rata ridicata de satisfactie a pacientului. Cu toate acestea, unele femei planuiesc sa aiba mai multi copii ori nu doresc sa sufere o interventie chirurgicala de acest tip. Este momentul oportun sa se ia in considerare optiuni nechirurgicale care utilizeaza energie laser sau radiofrecventa. O procedura de intinerire vaginala neinvaziva poate rezolva situatia.

Laserul, solutia optima pentru atrofie si laxitate vaginala

MonaLisa Touch este o procedura nedureroasa, in cabinet. Este o solutie tot mai populara printre femeile care cauta o sanatate vaginala optima. Aceasta implica utilizarea de fascicule laser pentru a stimula productia de colagen. Colagenul induce un raspuns de vindecare si astfel imbunatateste functionalitatea zonei vaginale.

Procedurile specifice pot face femeile sa se simta mai increzatoare. Tratamentul are un impact pozitiv si asupra vietii sexuale a pacientului.

Discuta cu specialistii nostri pentru a afla mai multe despre etapele pregatitoare ale unei anumite proceduri si la ce trebuie sa te astepti. Poti face chiar acum o programare la 0744 517 106. Expertii Noelle Clinique iti vor oferi suportul si informatiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta.

Tags :
dermatocosmetica intima,laxitate vaginala,tratament atrofie vaginala,tratament laxitate vaginala,uscaciune vaginala
Share This :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afla mai multe detalii