noelle clinique

Acidul hialuronic, ingredientul reintineririi: de la crema din farmacie, la rejuvenarea fara bisturiu

acid hialuronic in ginecologie

Acidul hialuronic joaca un rol important in reglarea diferitelor procese biologice, precum cel reparator al pielii, vindecarea ranilor sau regenerarea tesuturilor. Folosit in special in procedurile de intinerire a fetei, prin hidratarea imbunatatita a pielii, stimularea productiei de colagen si a elastinei, precum si in restaurarea volumului fetei, acidul hialuronic poate fi folositor si pentru zona intima. Discutam in acest articol despre cum te poate ajuta procedura de rejuvenare cu acid hialuronic.

Datorita potentialului sau remarcabil de regenerare a tesuturilor, acidul hialuronic este folosit ca una dintre componentele imperative ale produselor cosmetice si nutricosmetice. El are rol in intinerirea pielii. Astfel, produse pe baza de acid hialuronic precum geluri, creme, injectii de umplere intradermica, faciala, lotiuni, seruri si chiar implanturi au un efect de regenerare remarcabil, precum si impotriva imbatranirii.

rejuvenare vaginala cu acid hialuronic

Dincolo de aceste produse, in ultimii ani, sfera ginecologiei estetice a cunoscut o expansiune accelerata. Si asta odata cu aparitia unor preparate destinate rejuvenarii zonei intime. Pot apela la astfel de solutii inovatoare pacientele care:

 • au ramas cu cicatrici dupa nasterea naturala;
 • prezinta imperfectiuni la nivel vulvar – atrofie, zone hipertrofice, asimetrii;
 • femeile care pur si simplu isi doresc o imbunatatire a hidratarii vaginale si cresterea calitatii actului sexual.

Daca si tu te numeri printre aceste femei si doresti sa iti imbunatatesti starea de bine cand vine vorba despre zona intima, te poti adresa unui specialist cu experienta al Noelle Clinique. Programeaza-te chiar acum la 0744 517 106 si vezi ce solutie ti se recomanda pentru problema pe care o ai.

Rejuvenare cu acid hialuronic pentru zona intima

De exemplu, pentru imbunatatirea aspectului vulvo-vaginal, noi punem la dispozitia pacientelor noastre procedura Armonia. In cadrul acesteia, se foloseste acidul hialuronic crosslinkat, pentru imbunatatirea aspectului vulvo-vaginal. Acidul hialuronic este continut in mod natural de dermul vulvar si de mucoasa vaginala. El actioneaza asemenea unui burete pentru moleculele de apa. Genereaza astfel un aspect hidratat, elastic si intinerit al pielii. Si asta in conditiile in care este cunoscut faptul ca odata cu inaintarea in varsta se pierde elasticitatea si fermitatea pielii, iar zona vulvara nu face exceptie de la acest fenomen.

rejuvenare cu acid hialuronic

Procedura Armonia efectuata in cabinetul Noelle Clinique face posibila contracararea efectelor imbatranirii vulvare. Vestea buna este ca acest lucru se intampla fara sa se recurga la bisturiu. Se obtine astfel corectia imperfectiunilor de ordin estetic si functional. In acest scop, se recurge la injectarea de acid hialuronic crosslinkat, ultrapur, fara urme de acizi nucleici sau proteine cu potential alergogen, intr-o concentratie de 25 mg/g.

Rejuvenare cu acid hialuronic si consultul ginecologic

Daca si tu iei in calcul sa apelezi la o astfel de procedura, cu siguranta te intrebi cum ar urma sa se desfasoare aceasta. Astfel, iti spunem ca initial se va face un consult ginecologic. El cuprinde si o parte de consiliere inainte de efectuarea procedurii propriu-zise. De asemenea, inainte de apelarea la rejuvenarea vaginala cu acid hialuronic medicul se asigura ca nu exista o infectie vulvo-vaginala. Infectia poate fi micotica, virala sau bacteriana. In cazul in care exista, este necesar ca ea sa fie tratata. Tot inainte de procedura este necesara o igiena riguroasa a zonei intime.

Intreaga procedura de rejuvenare cu acid hialuronic a zonei intime dureaza intre 10 si 20 de minute. Timpul alocat este in functie de corectiile volumetrice necesare.

Iti mai spunem ca desi nu este o procedura dureroasa, daca pacientele isi doresc, pot beneficia de anestezie locala. Posibilul disconfort resimtit in momentul injectarii este minimalizat.

Totodata, concentratia mare de acid hialuronic crosslinkat, impreuna cu biocompatibilitatea mare a produsului fac din procedura Armonia un instrument ideal pentru rejuvenarea vaginala. Afla aici mai multe informatii despre reintinerirea zonei intime.

Rejuvenare cu acid hialuronic: principalele beneficii

Printre principalele beneficii ale procedurii se regasesc:

 • corectia si umplerea zonelor de asimetrie sau hipotrofie;
 • restaurarea elasticitatii si turgorului (stare de usoara tensiune) tesuturilor perineale si vulvo-vaginale;
 • confera volum si hidratare la nivelul labiilor mari si regiunii vulvare;
 • reduce uscaciunea vaginala, cu imbunatatirea treptata a lubrefierii mucoasei vaginale;
 • corecteaza aspectul cicatricilor post-partum si dupa epiziotomie (incizie chirugicala a regiunii vulvare).
rejuvenare cu acid hialuronic iasi

Efectele rejuvenarii cu acid hialuronic, vizibile imediat

In ceea ce priveste efectele produse de rejuvenarea cu acid hialuronic a zonei intime, acestea sunt vizibile imediat. In decurs de 1-2 saptamani insa, pacientele remarca imbunatatirea:

 • confortului vulvar;
 • a lubrifierii vaginale;
 • calitatii actului sexual si a libidoului;
 • aspectului zonei intime.

De la o situatie la alta, poate fi necesara o repetare a procedurii dupa 6 luni, asa cum este recomandat in cazul fillerelor cu acid hialuronic.

In acelasi timp, trebuie sa stii ca ar putea aparea si efecte adverse ale procedurii. Printre ele s-ar putea numara o inflamatie locala usoara si tranzitorie, mici hematoame sau echimoze (vanatai) si noduli care se resorb in decurs de aproximativ o saptamana. In ciuda acestor posibile efecte adverse, sansa de a-ti oferi o imbunatatire a calitatii vietii intime si a actului sexual merita din plin. Mai multe informatii pe aceasta tema poti afla din articolul Beneficiile rejuvenarii vaginale | Proceduri care schimba sau repara anatomia vaginala .

Daca ai nevoie de mai multe informatii inainte de a lua o decizie, te poti adresa unui specialist al Noelle Clinique, la 0744 517 106. La clinica noastra, cei mai buni doctori iti vor acorda sfaturi corecte si ajutor de specialitate pentru problemele tale din sfera ginecologica.

Tags :
beneficii rejuvenare vaginala,efecte acid hialuronic,efecte adverse rejuvenare acid hialuronic,rejuvenare acid hialuronic,rejuvenare cu acid hialuronic iasi,rejuvenare vaginala noelle clinique,rejuvenare zona intima
Share This :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afla mai multe detalii