noelle clinique

Viata intima ca inainte de sarcina, cu ajutorul rejuvenarii vaginale dupa nastere naturala

rejuvenare vaginala dupa nastere naturala

Incontinenta urinara, leziuni si cicatrici ale vaginului, pierderea tonicitatii peretilor vaginali si afectarea vietii sexuale. Acestea sunt principalele problemele cu care o femeie se poate confrunta dupa sarcina. Din fericire, exista solutii de tratament. Cu ajutorul lor, poti sa revii la starea de dinainte de a ramane gravida. Este vorba despre rejuvenare vaginala dupa nastere naturala. Iata in ce consta procedura si cand se poate incepe tratamentul, dupa nastere.

Sarcina, travaliul si nasterea vaginala pot intinde si afecta muschii podelei pelvine. Ei sustin uterul, vezica urinara si rectul. Acest lucru poate genera incontinenta urinara. Afectiunea consta in mici scurgeri involuntare de urina atunci cand tusesti, razi sau faci efort.

Modificari vaginale in timpul travaliului si al nasterii

In timpul travaliului, perineul -zona dintre vagin si rect – se poate intinde si rupe. Acest lucru provoaca dureri, dar poate genera si alte probleme ulterioare. Printre ele, si incontinenta urinara.

Durerea postpartum poate fi insa agravata in cazul in care medicul recurge la epiziotomie. Procedura consta in efectuarea unei mici taieturi. Ea are rolul sa largeasca vaginul, pentru a ajuta copilul sa iasa. Ulterior, medicul coase ruptura sau taietura de perineu. Pentru ca aceasta sa se vindece, este nevoie de 6 saptamani. In cele din urma, corpul va integra cusaturile respective.

In timpul unei nasteri vaginale, uretra se intinde si poate duce la leziuni ale nervilor si muschilor. Din aceasta cauza, dupa nasterea vaginala, te-ai putea confrunta cu usturime atunci cand urinezi.

Rejuvenare vaginala dupa nastere naturala, cu terapia vampir si laser

In concluzie, dincolo de aceste probleme, dupa o nastere naturala, zona intima nu va mai fi la fel ca inainte de sarcina. Implicit, vei resimti consecintele si in ceea ce priveste viata sexuala. Din fericire, exista solutii pentru problemele astfel aparute. Poti apela la rejuvenare vaginala dupa nastere naturala.

Medicii de la Noelle Clinique vin in intampinarea mamelor care au nascut natural cu terapii moderne, de ultima generatie, care nu prezinta riscuri pentru paciente.

Terapia vampir

Pentru rejuvenare vaginala dupa nastere naturala poti opta pentru terapia vampir, aceasta fiind una dintre solutiile de tratament. Terapia vampir consta in recoltarea de sange de la pacienta si prelucrarea acestuia prin centrifugare. Se obtin astfel elementele primordiale ale sangelui.

tratament rejuvenare vaginala dupa nastere naturala

Rejuvenare este posibila astfel prin reinjectarea elementelor obtinute in peretii vaginali. Injectarea se poate face insa si la exterior, la nivelul vulvelor.

Beneficiile terapiei vampir

Beneficiile obtinute cu ajutorul terapiei vampir sunt nenumarate. Astfel, dupa aplicarea acesteia, o femeie care a nascut va resimti:

  • imbunatatirea tonusului vaginal;
  • ameliorarea semnificativa a senzatiei de incontinenta urinara resimtite in primele luni dupa nastere;
  • imbunatatirea calitatea vietii sexuale.

Dincolo de aceste imbunatatiri, o rejuvenare vaginala dupa nastere naturala, cu efecte spectaculoase, se poate obtine din asocierea terapiei vampir cu sedintele cu laser. Despre terapia cu laser poti afla mai multe din articolul Cum sa dai timpul inapoi, cu ajutorul rejuvenarii vaginale, pentru o viata intima satisfacatoare.

Schema de tratament, aplicata la doua luni dupa nastere

Schema de tratament aplicata de specialistii nostri, la Noelle Clinique, poate fi pusa in practica la aproximativ doua luni dupa nastere. Ea consta in alternarea sedintelor de terapie vampir vaginala (PRP vaginal) cu sedintele de laser, timp de 6 luni, cate una pe luna. Astfel, terapia noastra este realizata dupa un protocol de rejuvenare vaginala aliniat standardelor europene, cu rezultate uimitoare pentru proaspetele mamici care au nascut natural.

clinica tratament rejuvenare vaginala dupa nastere naturala

Specialistii atentioneaza ca problemele vaginale dupa nasterea naturala pot aparea indiferent de varsta femeii, fiind aceleasi si in cazul celor de 20, 30 sau 40 de ani.

Probleme care poti fi rezolvate cu rejuvenare vaginala dupa nastere naturala

Principalele probleme care apar dupa o nastere naturala sunt:

  • leziunile si cicatricile la nivelul vaginului;
  • pierderea tonicitatii peretilor vaginali, care dau senzatia de incontinenta urinara;
  • lipsa orgasmului si scaderea satisfactiei sexuale.

Dintre toate aceste probleme, incontinenta urinara este cea care poate persista pentru ani. Multe dintre pacientele care au nascut natural in urma cu mai mult timp, copiii devenind mari, pot prezenta scurgeri de urina, cauzate de incontinenta urinara de efort. Despre aceasta problema intima, poti afla mai multe din articolul Tratament inovator pentru incontinenta urinara: cum poti scapa de afectiune fara interventie chirurgicala.

Protocol de tratament pentru rejuvenare vaginala dupa nastere naturala

Specialistii Noelle Clinique vin in intampinarea acestor probleme, cu un protocol special de tratament. El se intinde pe durata a sase luni si implica trei sedinte de laser, alternativ cu alte trei sedinte de terapie vampir vaginala.

Pentru o eficienta maxima a terapiei aplicata in rejuvenare vaginala dupa nastere naturala, se recomanda insa ca tratamentul sa fie inceput nu mai tarziu de doua-trei luni dupa nastere. Pacientele Noelle Clinique care au procedat astfel au avut rezultate spectaculoase, atat in ceea ce priveste incontinenta urinara, cat si viata sexuala, revenind la satisfactia de dinainte de sarcina.

Daca te confrunti cu o problema intima care ar putea fi rezolvata cu ajutorul terapiilor de rejuvenare vaginala, poti face o programare la Noelle Clinique, la 0744 517 106. Medicii nostri vor gasi cea mai buna solutie pentru care tu sa te bucuri de o viata sexuala implinita si sa scapi de orice disconfort.


Tags :
incontinenta dupa nastere naturala,probleme vaginale dupa nastere,PRP rejuvenare vaginala,rejuvenare vaginala la iasi,rejuvenare vaginala la noelle clinique,tratament incontinenta urinara dupa nastere
Share This :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afla mai multe detalii